Usmerjeni v prihodnost

Marchiol je že več kot šestdeset let eden največjih in najbolj naprednih ponudnikov elektroinštalacijskega materiala v tem delu Evrope.

Naš slogan Ljudje, Znanje, Rešitve izpostavlja tri ključne elemente, na katerih že vrsto let gradimo svojo uspešnost. Prepletu teh treh elementov dajemo veliko težo, zato so zajeti tako v poslanstvu kakor tudi v viziji podjetja Marchiol d.o.o.

Ljudje

Stranke, zaposleni in dobavitelji sodelujemo v poslovnem ekosistemu v nenehnem pretoku informacij. 

Znanje

Na trgu izstopamo s posebno dodano vrednostjo, ki jo sestavljajo znanje in bogate izkušnje naših zaposlenih, predanih iskanju najboljših rešitev za potrebe naših kupcev. 

Rešitve

Marchiolova odličnost temelji na veščinah posameznikov, tehnični podkovanosti in sposobnosti sodelovanja pri iskanju kakovostnih rešitev in celoviti ponudbi storitev.


Skupina Marchiol

Skupina Marchiol je ugleden mednarodni poslovni sistem za distribucijo elektroinštalacijskega materiala. S tradicijo in vrednotami družinskega podjetja, izjemnim strokovnim znanjem, dobro organizacijo in zanesljivostjo že več kot šest desetletij uživa zaupanje svojih kupcev in dobaviteljev.  Kot priznan specialist za trženje izdelkov s področja elektrotehnike in elektronike lahko vedno ponudi napredne in tudi inovativne rešitve za dom in industrijo. Z odlično in zelo široko ponudbo ima na svojem trgu vodilno pozicijo.


Marchiol v Sloveniji

Podjetje Marchiol d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1997 kot podružnica italijanske družbe Marchiol S.p.A., ki ima sedež v Trevisu. Danes je najsodobnejši distributer elektroinštalacijskega materiala v Sloveniji, ki ob podpori Skupine Marchiol lahko ponudi več kot 200.000 izdelkov uglednih svetovnih proizvajalcev. S poslovnimi enotami v Novi Gorici, Ljubljani in Mariboru nudi celovito komercialno, tehnično in logistično podporo na celotnem slovenskem trgu. Dobavo ključnih izdelkov zagotavlja v 24 urah.

Marchiol d.o.o. je tako kot poslovna skupina, ki ji pripada, usmerjen v nenehen razvoj. Sodoben asortiman, priznani in kakovostni dobavitelji, strokovne rešitve in odlična poslovna podpora so temeljne značilnosti Marchiolove ponudbe. Svojim kupcem pa zagotavlja tudi veliko koristnih informacij, redna izobraževanja in napredne dodatne storitve, ki so kupcem v pomoč pri izvedbi tudi najbolj zahtevnih projektov.


Poslanstvo

Smo podjetje ljudi, ki želi upravičiti pričakovanja vseh udeležencev ter spodbujati rešitve, ki prispevajo k razvoju družbe na osnovi znanja vrhunskih strokovnjakov.

Vizija

  • Z jasnimi in učinkovitimi procesi, ki zajemajo več prodajnih poti, nudimo podporo strankam med nakupom. 
  • Sklepamo partnerstva z velikimi igralci na trgu in tako razvijamo inovativne rešitve za svoje stranke.
  • Znani smo kot zaupanja vredno podjetje, ki zagotavlja ugodnosti vsem svojim partnerjem, saj skrbimo za ljudi in okolje, pri tem pa gradimo trdne odnose. S svojim vzorom privabljamo in razvijamo talente.
  • Že več kot 20 let uspešno sledimo svojemu poslanstvu in viziji.

Zgodovina

Podjetje Marchiol je leta 1951 v Trevisu v Italiji ustanovil Alfredo Marchiol. To je bilo eno od prvih specializiranih trgovskih podjetij v povojnem času. V sedemdesetih letih je vodenje družinskega podjetja prevzel njegov sin Giorgio Marchiol in ga razvil v delniško družbo. V času njegovega tridesetletnega vodenja se je družba razvila v vodilnega ponudnika elektroinštalacijskega materiala v severovzhodni Italiji. Leta 2013 je družba Marchiol z nakupom pripojila družbo Cime, pomembnega distributerja elektro materiala, in s tem še okrepila svojo vodilno pozicijo na trgu. Današnji Marchiol S.p.A. in Skupino Marchiol vodi že tretja generacija iz družine Marchiol. Alfredo, Leonardo in Sarah nadaljujejo družinsko izročilo v podjetniškem duhu, ki jim ga je zapustil njihov oče Giorgio, hkrati pa pogumno razvijajo sodoben poslovni sistem, ki sprejema vse izzive prihodnosti.


Kontakt

Marchiol d.o.o.
Industrijska cesta 5a, Kromberk
5000 Nova Gorica

POSLOVALNICE IN KONTAKTI


Varno nakupovanje

Zagotovljena varnost spletnih
plačil in garancija na zadovoljstvo.

Dostava

Naročila oddana do 14. ure dostavimo naslednji dan. Za naročila večja od 50 € je dostava brezplačna.