Elektromaterial


CELOVITA PONUDBA

Za vse mojstre in vse vrste inštalacij, z odlično strokovno podporo.

NAJVEČJA IZBIRA V SLOVENIJI

Podjetje Marchiol nudi na slovenskem trgu najširšo ponudbo elektroinštalacijskega materiala številnih priznanih dobaviteljev. Kot del Skupine Marchiol s sedežem v Italiji ima večino izdelkov stalno na zalogi, dostavo pa lahko zagotovi v 24 urah po prejemu naročila. Z lastnim strokovnim znanjem in v sodelovanju s strokovnjaki matične družbe nudi tudi vso strokovno podporo. Že osnovni podatki o Skupini Marchiol so več kot zgovorni: na zalogi ima več kot 10.000 različnih izdelkov, sodeluje z več kot 200 dobavitelji in ima odlično distribucijsko mrežo v Italiji, Sloveniji in na Madžarskem. Skupina Marchiol je vodilni ponudnik elektroinštalacijskega materiala v tem delu Evrope.


KABLI IN SPOJNA OPREMA

Kakovostni kabli so osnova vseh inštalacij. V ponudbi Marchiol so na voljo vse najpomembnejše vrste kablov: energetski kabli, telekomunikacijski kabli in signalni kabli. V ponudbi so tudi finožični vodniki in vsa spojna oprema.


KABELSKE POTI

Sodobni objekti imajo različne izvedbene zahteve. Za grobe in fine inštalacije so v ponudbi Marchiol na voljo različne vrste cevi za zaščito elektroenergetskih kablov, vgradne in nadgradne inštalacijske doze, različne vrste kabelskih polic ter razvodni in parapetni kanali.

STIKALNA, MERILNA IN RELEJNA TEHNIKA

Tehnološki razvoj zahteva vse bolj kompleksne elektroinštalacije. Marchiol sodeluje s priznanimi dobavitelji elementov za sestavo elektro omar, električnih števcev, prenapetostne zaščite in relejev. S širokim asortimanom lahko vedno ponudi ustrezno rešitev.


STRELOVODNA IN OZEMLJITVENA OPREMA

Neurja spremljajo atmosferske praznitve, ki na izpostavljenih mestih pogosto povzročijo škodo na električni napeljavi ali pa celo na objektu. Za zaščito pred udarom strele in pred prenapetostmi lahko Marchiol ponudi različne izdelke slovenskih in tujih proizvajalcev.

TELEKOMUNIKACIJSKO IN UNIVERZALNO OŽIČENJE

Telekomunikacije so danes enako nepogrešljive kot električni tok in tudi v inštalacijah zavzemajo zelo pomembno mesto. Za izvedbo telekomunikacijskih inštalacij in univerzalnega ožičenja ima Marchiol celovito ponudbo komunikacijskih omar in komunikacijske opreme.


STIKALA IN VTIČNICE

Široka in atraktivna ponudba stikal in vtičnic je ena od zanimivih posebnosti Marchiola. Zelo različni kakovostni modeli stikal in vtičnic različnih proizvajalcev omogočajo veliko izbiro tudi najbolj zahtevnim kupcem.


SENZORJI RAZSVETLJAVE

Senzorska tehnika je že dolgo prisotna tudi v bivanjskih prostorih, posebej v povezavi z razsvetljavo. Marchiol ima v svoji ponudbi različne senzorje razsvetljave, ki  v bivanjske prostore prinašajo udobje in omogočajo varčevanje z energijo.


Kontakt

Marchiol d.o.o.
Industrijska cesta 5a, Kromberk
5000 Nova Gorica

POSLOVALNICE IN KONTAKTI


Varno nakupovanje

Zagotovljena varnost spletnih
plačil in garancija na zadovoljstvo.

Dostava

Naročila oddana do 14. ure dostavimo naslednji dan. Za naročila večja od 50 € je dostava brezplačna.